Reparatii/depanare PC la sediul clientului

Deplasare GRATUITA

Asiguram mentenanta premium pentru firme si persoane fizice, intervenind in cel mai scurt timp pentru reparatii PC in vederea eliminarii timpilor morti in activitatea clientilor nostri, angajandu-ne, totodata, in inlocuirea componentelor sau subansamblelor defecte.

Cum tehnologia este un factor cheie in orice afacere, iti stam la dispozitie cu servicii de protejare/intretinere a infrastructurii IT, in timp ce tu te concentrezi mai bine asupra business-ului tau.

reparatii pc

Tehnicienii nostri experimentati si instruiti remediaza rapid si complet orice problema hardware sau software ivita pe orice dispozitiv. Oferim servicii de reparatii calculatoare si asistenta software, inclusiv reparatii laptopuri, monitoare, tablete si imprimante, upgrade-uri la calculatoare si laptopuri.

Ne bazam pe echipamente de inalta tehnologie pentru depanare calculatoare ce garanteaza rezolvarea oricarei defectiuni:

  • Diagnosticare si reparatii hardware; curatarea, inlocuirea si/sau repararea componenetelor defecte; instalarea si configurarea oricarei componente hardware.
  • Reparatii software; optimizare, instalare sau reinstalare a sistemului de operare; Antivirus; Drivere; Programe, Echipamente periferice, etc.
  • Devirusare; Recuperare date; Instalare Antivirus licentiat si soft de optimizare PC.
  • Ne deplasam la sediul dumneavoastra, fara costuri aditionale. 
  • Constatarea este GRATUITA

Oferim servicii de reparatii/depanare PC la o calitate inalta, in cel mai scurt timp, la preturi competitive. La cerere, poti beneficia de service si/sau consultanta IT.