Incarcari cartuse Imprimante la sediul clientului

Deplasare GRATUITA

Oferim servicii IT complete, inclusiv incarcare cartuse imprimanta. Pretul cartuselor pentru aproape orice tip de imprimanta este atat de ridicat incat, dupa doar doua schimbari de cartuse, constatam ca am cheltuit o suma egala cu cea necesara achizitionarii unei noi imprimante.

Solutia ideala consta in reincarcarea profesionala a cartuselor prin care garantam o imprimare corespunzatoare si o calitate identica cu cea a cartuselor originale. Preturile sunt extrem de convenabile, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor juridice.

De regula, cartusele pot fi reincarcate de mai multe ori, cu exceptia cazului in care acestea sunt fizic deteriorate. Procesul de reconditionare a cartuselor consta in demontarea/dezasamblarea, verificarea/curatirea subansambelor si componentelor cartusului cu uzura regulata. Urmeaza schimbarea pieselor uzate cu altele noi, precum si umplerea rezervorului de cartus prin incarcare toner.

Intreg procesul face ca noul cartus sa aiba o calitate comparabila cu unul original, insa mult mai ieftin decat acesta. Totodata, tusul pentru un printer se pozitioneaza in topul celor mai scumpe lichide de pe pamant. Optand pentru o incarcare tus imprimanta, poti face economii substantiale fata de varianta inlocuirii cartusului si proteja, in acelasi timp, mediul inconjurator prin plusul ecologic adus.

Ne deplasam la sediul dumneavoastra, fara costuri aditionale. 

Constatarea este GRATUITA