🖨️Reincarcare cartuse imprimanta sector 3

Reincarcare cartuse imprimanta sector 3 la sediul clientului
-reincarcare cartuse imprimanta sector 3-

Deplasare GRATUITA

🖨️ Reincarcare cartuse imprimanta sector 3.

Oferim servicii IT complete, inclusiv reincarcare cartuse imprimanta sector 3. Pretul cartuselor pentru aproape orice tip de imprimanta este atat de ridicat incat, dupa doar doua schimbari de cartuse, constatam ca am cheltuit o suma egala cu cea necesara achizitionarii unei noi imprimante.

Solutia ideala consta in reincarcarea profesionala a cartuselor prin care garantam o imprimare corespunzatoare si o calitate identica cu cea a cartuselor originale. Preturile sunt extrem de convenabile, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor juridice.

Intrucat pretuim valoarea timpului dumneavoastra si ne ghidam dupa principiul “Time is money”, punem la dispozitie serviciul de Reincarcare cartuse imprimanta sector 3, fara costuri aditionale.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati modelul imprimantei dumneavoastra, urmand sa va transmitem oferta de pret, iar in situatia in care aceasta va fi acceptata, un coleg se va deplasa la adresa indicata pentru a efectua reincarcare cartus imprimanta.

De regula, cartusele pot fi reincarcate de mai multe ori, cu exceptia cazului in care acestea sunt fizic deteriorate. Procesul de reconditionare a cartuselor consta in demontarea/dezasamblarea, verificarea/curatirea subansambelor si componentelor cartusului cu uzura regulata. Urmeaza schimbarea pieselor uzate cu altele noi, precum si umplerea rezervorului de cartus prin reincarcare cartuse imprimanta sector 3.

Intreg procesul de pentru incarcare cartuse imprimanta sector 3, face ca noul cartus sa aiba o calitate comparabila cu unul original, insa mult mai ieftin decat acesta. Totodata, tusul pentru un printer se pozitioneaza in topul celor mai scumpe lichide de pe pamant. Optand pentru o incarcare tus imprimanta, poti face economii substantiale fata de varianta inlocuirii cartusului si proteja, in acelasi timp, mediul inconjurator prin plusul ecologic adus.

Intregul proces  de pentru reincarcare cartuse imprimanta sector 3  se poate desfasura in conditii de deplina siguranta la sediul dumneavoastra si va degreveaza de povara unui drum facut pana la un centru de incarcare, de timpul pierdut pentru predarea si preluarea cartusului  si de un al doilea drum efectuat in vederea ridicariii cartusului in momentul in care acesta este gata.

Pe langa procesul propriu zis de reincarcare cartuse imprimanta sector 3 ,  tehnicianul nostru va proceda si la o curatare temeinica a acestuia, astfel incat sa se poate asigura o incarcare pe un termen cat mai lung al cartusului imprimantei dumneavoasta.

Procedeul de curatare a carutusului imprimantei dumneavoastara consta in aspirarea tonerului atat din compartimentul rezidual, cat si din compartimentul de depozitare al tonerului, intrucat tonerul, ca si orice alta materie prima , are termen de valabilitate si utilizare si nu este recomandata a se amesteca.

Pe langa procesul de aspirare se va porceda si la inspectarea cilindrului fotosensibil , cunoscut si sub numele de OPC drum, care este o piesa cilindrica multistrat si care initial este in carcat electrostatic negativ de catre Primary Charge Roler si apoi este descarcat de fasciculul laser.

Dupa acest procedeu, se va priceda la inspectarea lamelei de curatare, cunoscuta si sub numele de  “Wiper Blade”, lamela care dupa transferul imaginii developate de pe cilindru pe hartie, curata prin raclare tonerul rezidual de pe cilindru.

Suplimentar, se verifica si Rola Magnetica, cunoscuta si sub numele de Developer Roller, care in fapt este o rila cu miez magnetic, ce atragepe suprafata ei tonerul din rezervor.

In cazuri exceptionale, si daca situatia o impune, se va verifica si lamela “Doctor Blade”, o lamela care niveleaza tonerul de pe suprafata roelei magnetica si il incarca electrostatic negativ prin frecare,

Exacutatnd toti acesti pasi, vom obtine practic un cartus care este ca si nou, care poate fi incarcat la nesfarsit, si astfel se reduc semnificatv costurile generate de catre imprimanta dumneavoastra.

Ne deplasam la sediul dumneavoastra, fara costuri aditionale pentru reincarcare cartuse imprimanta sector 3

Constatarea este GRATUITA pentru reincarcare cartuse imprimanta sector 3

Reincarcare cartuse imprimanta sector 3
Reincarcare cartuse imprimanta sector 3