­čľĘ´ŞĆIncarcare tus imprimanta HP

Reincarcare cartuse imprimanta sector 3
­čľĘ´ŞĆincarcare tus imprimanta HP

ÔşÉOferim servicii IT complete, inclusiv incarcare tus imprimanta HP . Pretul cartuselor pentru aproape orice imprimanta este atat de ridicat incat, dupa doar doua schimbari de cartuse, constatam ca am cheltuit o suma egala cu cea necesara achizitionarii unei noi imprimante.

ÔşÉSolutia ideala consta in alegerea serviciului de incarcare tus imprimanta HP, prin care garantam o imprimare corespunzatoare si┬á calitate identica cu cea a cartuselor originale. Preturile sunt extrem de convenabile, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor juridice.

ÔşÉIntrucat pretuim valoarea timpului dumneavoastra si ne ghidam dupa principiul “Time is money”, punem la dispozitie serviciul de incarcare tus imprimanta HP, fara costuri suplimentare.

ÔşÉTot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati modelul imprimantei dumneavoastra, urmand sa va transmitem oferta de pret pentru incarcare tus imprimanta HP, iar in situatia in care aceasta va fi acceptata, un coleg se va deplasa la adresa indicata pentru efectuarea procedurii de incarcari cartuse de imprimanta .

Incarcari cartus imprimanta la sediu sector 4
incarcare tus imprimanta HP
­čľĘ´ŞĆincarcare tus imprimanta HP

ÔśŁ´ŞĆDe regula, cartusele pot fi reincarcate de mai multe ori, cu exceptia cazului in care acestea sunt fizic deteriorate. Procesul de reconditionare a cartuselor consta in demontarea/dezasamblarea, verificarea/curatirea subansambelor si componentelor cartusului cu uzura regulata. Urmeaza schimbarea pieselor uzate cu altele noi, precum si umplerea rezervorului de cartus prin incarcare toner.

ÔśŁ´ŞĆIntreg procesul face ca noul cartus sa aiba o calitate comparabila cu unul original, insa mult mai ieftin decat acesta. Totodata, tusul pentru un printer se pozitioneaza in topul celor mai scumpe lichide de pe pamant. Optand pentru incarcare tus imprimanta HP, poti face economii substantiale fata de varianta inlocuirii cartusului si proteja, in acelasi timp, mediul inconjurator prin plusul ecologic adus.

ÔśŁ´ŞĆNe deplasam la sediul dumneavoastra, fara costuri aditionale.┬á

­čÜęConstatarea este GRATUITA­čÜę

­čľĘ´ŞĆincarcare tus imprimanta HP

Intregul proces  de pentru incarcare tus imprimanta HP se poate desfasura in conditii de deplina siguranta la sediul dumneavoastra si va degreveaza de povara unui drum facut pana la un centru de incarcare, de timpul pierdut pentru predarea si preluarea cartusului  si de un al doilea drum efectuat in vederea ridicariii cartusului in momentul in care acesta este gata.

ÔśŁ´ŞĆPe langa procesul propriu zis de incarcare a cartusului tehnicianul nostru va proceda si la o curatare temeinica a acestuia, astfel incat sa se poate asigura o incarcare pe un termen cat mai lung al cartusului imprimantei dumneavoasta.

ÔśŁ´ŞĆProcedeul de curatare a carutusului imprimantei dumneavoastara consta in aspirarea tonerului atat din compartimentul rezidual, cat si din compartimentul de depozitare al tonerului, intrucat tonerul, ca si orice alta materie prima , are termen de valabilitate si utilizare si nu este recomandata a se amesteca.

ÔśŁ´ŞĆPe langa procesul de aspirare se va porceda si la inspectarea cilindrului fotosensibil , cunoscut si sub numele de OPC drum, care este o piesa cilindrica multistrat si care initial este in carcat electrostatic negativ de catre Primary Charge Roler si apoi este descarcat de fasciculul laser.

­čľĘ´ŞĆincarcare tus imprimanta HP canon pg-545

Dupa acest procedeu, se va priceda la inspectarea lamelei de curatare, cunoscuta si sub numele de┬á “Wiper Blade”, lamela care dupa transferul imaginii developate de pe cilindru pe hartie, curata prin raclare tonerul rezidual de pe cilindru.

ÔśŁ´ŞĆSuplimentar, se verifica si Rola Magnetica, cunoscuta si sub numele de Developer Roller, care in fapt este o rila cu miez magnetic, ce atragepe suprafata ei tonerul din rezervor.

ÔśŁ´ŞĆExecutatnd toti acesti pasi, vom obtine practic un cartus care este ca si nou, care poate fi incarcat la nesfarsit, si astfel se reduc semnificatv costurile generate de catre imprimanta dumneavoastra.

ÔśŁ´ŞĆNe deplasam la sediul dumneavoastra, fara costuri aditionale pentru incarcare tus imprimanta HP

ÔśŁ´ŞĆDeplasarea pentru Bucuresti┬á si Ilfov este gratuita indiferent de modelul cartusului.

­čľĘ´ŞĆincarcare tus imprimanta HP

Vip Net este firma de referin╚Ť─â ├«n domeniul ├«nc─ârc─ârii cartu╚Öelor, oferind cele mai bune servicii ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov. Cu o echip─â dedicat─â ╚Öi experimentat─â, Vip Net se remarc─â prin calitatea serviciilor ╚Öi deplasarea gratuit─â la sediul clien╚Ťilor.

De ce s─â alege╚Ťi Vip Net? Pentru c─â punem accent pe profesionalism ╚Öi eficien╚Ť─â. Cu tehnicieni bine preg─âti╚Ťi ╚Öi echipamente de ultim─â genera╚Ťie, garant─âm un rezultat impecabil ├«n ├«nc─ârcarea cartu╚Öelor, asigur├ónd astfel performan╚Ťa optim─â a imprimantei dvs.

Serviciul de deplasare gratuit─â ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov reprezint─â un avantaj major pentru clien╚Ťii no╚Ötri, oferindu-le comoditate ╚Öi economie de timp. Ne asum─âm angajamentul de a v─â oferi solu╚Ťii rapide ╚Öi eficiente, astfel ├«nc├ót s─â v─â pute╚Ťi desf─â╚Öura activit─â╚Ťile f─âr─â probleme legate de imprimare.

Cu Vip Net, calitatea ├«nt├ólne╚Öte confortul, iar satisfac╚Ťia clien╚Ťilor no╚Ötri este prioritatea noastr─â num─ârul unu.

­čľĘ´ŞĆincarcare tus imprimanta HP canon pg 545

Cu sediul ├«n inima Bucure╚Ötiului, Vip Net se distinge drept lider ├«n domeniul ├«nc─ârc─ârii cartu╚Öelor, oferind o gam─â complet─â de servicii dedicate clien╚Ťilor din Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov. Cu o experien╚Ť─â vast─â ├«n acest domeniu, Vip Net ╚Öi-a construit o reputa╚Ťie solid─â bazat─â pe profesionalism ╚Öi calitate.

Echipa noastr─â de tehnicieni specializa╚Ťi este dedicat─â oferirii celor mai bune solu╚Ťii ├«n ceea ce prive╚Öte ├«nc─ârcarea cartu╚Öelor. Cu o ├«n╚Ťelegere profund─â a tehnologiei de imprimare, suntem preg─âti╚Ťi s─â v─â ajut─âm s─â v─â optimiza╚Ťi costurile ╚Öi s─â v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi╚Ťi eficien╚Ťa.

Unul dintre avantajele majore ale colaborării cu Vip Net este serviciul nostru de deplasare gratuită. Acoperim întregul municipiu București și zona Ilfov, aducând echipa noastră la ușa dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile de încărcari cartușe de cea mai înaltă calitate.

Calitatea este fundamentul afacerii noastre. Fiecare serviciu de ├«nc─ârcare a cartu╚Öelor este efectuat cu aten╚Ťie la detalii, utiliz├ónd echipamente de ultim─â genera╚Ťie pentru a asigura rezultate impecabile. Ne m├óndrim cu rezisten╚Ťa ╚Öi fiabilitatea cartu╚Öelor noastre ├«nc─ârcate, oferindu-v─â un partener de ├«ncredere pentru nevoile dvs. de imprimare.

Suntem con╚Ötien╚Ťi de ritmul alert al vie╚Ťii de afaceri, de aceea ne-am angajat s─â v─â oferim solu╚Ťii rapide ╚Öi eficiente. ├Än╚Ťelegem c─â timpul dvs. este valoros, iar serviciul nostru de deplasare gratuit─â este conceput pentru a v─â oferi comoditatea de care ave╚Ťi nevoie pentru a v─â concentra pe activit─â╚Ťile esen╚Ťiale ale afacerii dvs.

Colabor├ónd cu Vip Net, nu beneficia╚Ťi doar de expertiz─â tehnic─â, ci ╚Öi de un partener dedicat care ├«n╚Ťelege nevoile specifice ale afacerii dvs. Fie c─â ave╚Ťi o imprimant─â de birou sau o imprimant─â de produc╚Ťie la scar─â mare, suntem aici pentru a v─â oferi solu╚Ťiile personalizate de care ave╚Ťi nevoie.

Flexibilitatea este un alt aspect cheie al filozofiei noastre. ├Än╚Ťelegem c─â fiecare afacere are cerin╚Ťe unice, a╚Öa c─â adapt─âm serviciile noastre pentru a r─âspunde exact nevoilor dvs. ├Än plus, oferim consultan╚Ť─â pentru optimizarea proceselor de imprimare ╚Öi reducerea costurilor asociate.

Pentru a ne asigura c─â suntem mereu la ├«n─âl╚Ťimea a╚Ötept─ârilor dvs., investim constant ├«n formarea echipei noastre ╚Öi ├«n tehnologiile de ultim─â genera╚Ťie. Astfel, suntem mereu la curent cu evolu╚Ťiile din industrie ╚Öi suntem preg─âti╚Ťi s─â v─â oferim cele mai inovatoare ╚Öi eficiente servicii de ├«nc─ârcare a cartu╚Öelor.

Vip Net nu este doar o firm─â de ├«nc─ârcare a cartu╚Öelor, ci un partener de ├«ncredere care v─â ajut─â s─â v─â atinge╚Ťi obiectivele de afaceri. Cu o viziune orientat─â spre client, suntem deschi╚Öi la feedback ╚Öi suntem dedica╚Ťi s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim continuu serviciile pentru a v─â oferi cea mai bun─â experien╚Ť─â posibil─â.

├Än ├«ncheiere, alege╚Ťi Vip Net pentru servicii de ├«nc─ârcare a cartu╚Öelor care dep─â╚Öesc a╚Ötept─ârile. Cu calitatea, profesionalismul ╚Öi deplasarea gratuit─â ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, suntem preg─âti╚Ťi s─â devenim partenerul dvs. de ├«ncredere ├«n toate nevoile dvs. de imprimare. Cu noi, fiecare pagin─â tip─ârit─â este o expresie a excelen╚Ťei.

Firma Vip Net reprezint─â un far de excelen╚Ť─â ├«n furnizarea serviciilor de ├«nc─ârcare a cartu╚Öelor, consolid├óndu-╚Öi reputa╚Ťia ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov. Cu o loca╚Ťie central─â ╚Öi o abordare profesional─â, Vip Net se impune ca alegerea ideal─â pentru nevoile de imprimare ale afacerii tale.

Un aspect distinctiv al serviciilor Vip Net este dedicarea echipei sale de tehnicieni specializa╚Ťi. Cu o vast─â expertiz─â ├«n tehnologia de imprimare, ace╚Öti profesioni╚Öti asigur─â nu doar ├«nc─ârcarea eficient─â a cartu╚Öelor, ci ╚Öi o optimizare a performan╚Ťelor imprimantei tale.

Deplasarea gratuit─â oferit─â ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov aduce un plus semnificativ serviciilor Vip Net. Aceast─â ini╚Ťiativ─â reflect─â angajamentul de a oferi clien╚Ťilor nu doar calitate, ci ╚Öi accesibilitate ├«n ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor echipamentelor lor de imprimare.

Calitatea reprezint─â nucleul activit─â╚Ťii Vip Net. Fiecare proces de ├«nc─ârcare a cartu╚Öelor este realizat cu precizie, beneficiind de tehnologii de v├órf. Aleg├ónd Vip Net, ob╚Ťii nu doar servicii de calitate, ci ╚Öi cartu╚Öe rezistente ╚Öi fiabile, esen╚Ťiale pentru fluxul t─âu de lucru.

Vrem s─â eficientiz─âm via╚Ťa de afaceri, iar de aceea serviciul de deplasare gratuit─â este un element-cheie ├«n oferta noastr─â. ├Äntr-o lume agitat─â, Vip Net aduce echipa sa la u╚Öa ta, economisindu-╚Ťi timp pre╚Ťios ╚Öi asigur├óndu-se c─â te po╚Ťi concentra pe ceea ce conteaz─â cu adev─ârat ├«n businessul t─âu.

Colaborarea cu Vip Net ├«nseamn─â mai mult dec├ót simpla ├«nc─ârcare a cartu╚Öelor; ├«nseamn─â parteneriat. Cu o abordare personalizat─â, adapt─âm serviciile noastre la specificul afacerii tale, fie c─â ai nevoie de solu╚Ťii pentru o imprimant─â de birou sau pentru o produc╚Ťie la scar─â mare.

Flexibilitatea define╚Öte filozofia noastr─â. ├Än╚Ťelegem c─â fiecare afacere are cerin╚Ťe unice, ╚Öi tocmai de aceea ne adapt─âm serviciile pentru a ├«ndeplini cu precizie nevoile tale. Consultan╚Ťii no╚Ötri sunt preg─âti╚Ťi s─â ofere sfaturi personalizate pentru optimizarea proceselor de imprimare ╚Öi reducerea costurilor.

Investi╚Ťia constant─â ├«n formarea echipei ╚Öi ├«n tehnologii de ultim─â genera╚Ťie demonstreaz─â angajamentul nostru fa╚Ť─â de excelen╚Ť─â. Suntem la curent cu ultimele tendin╚Ťe din industrie ╚Öi suntem gata s─â aducem ├«n serviciile noastre cele mai inovatoare ╚Öi eficiente solu╚Ťii.

Vip Net nu este doar furnizor de servicii; suntem parteneri de ├«ncredere, orienta╚Ťi c─âtre clien╚Ťi ╚Öi deschi╚Öi la feedback. Ne str─âduim constant s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim, s─â cre─âm experien╚Ťe c├ót mai pl─âcute pentru clien╚Ťii no╚Ötri ╚Öi s─â fim mereu ├«n prim-planul solu╚Ťiilor de imprimare.

Cu sediul ├«n Bucure╚Öti, Vip Net se distinge ca o firm─â de top, oferind servicii de incarcare tus imprimanta HP la cel mai ├«nalt standard. Specializ├óndu-se ├«n optimizarea performan╚Ťei imprimantelor, Vip Net devine un partener esen╚Ťial pentru afaceri din diverse domenii.

Echipa noastr─â de tehnicieni, instruit─â ╚Öi dedicat─â, aduce un nivel superior de expertiz─â ├«n incarcare tus imprimanta HP. Suntem con╚Ötien╚Ťi c─â cartu╚Öul corect ├«nc─ârcat nu doar extinde durata de via╚Ť─â a echipamentului, ci ╚Öi maximizeaz─â calitatea imprim─ârii.

Un aspect distinctiv al serviciilor noastre este deplasarea gratuit─â, acoperind ├«ntreaga zon─â a Bucure╚Ötiului. Oferim clien╚Ťilor no╚Ötri confortul de a beneficia de serviciile noastre de calitate f─âr─â a se deplasa, asigur├óndu-le eficien╚Ť─â ╚Öi economie de timp.

Calitatea este pilonul pe care ne-am construit reputa╚Ťia. Fiecare etap─â a procesului nostru de incarcare tus imprimanta HP este efectuat─â cu precizie, utiliz├ónd tehnologie de ultim─â genera╚Ťie pentru a garanta rezultate impecabile.

Serviciile noastre nu se rezum─â doar la ├«nc─ârcarea cartu╚Öelor; ele vin la pachet cu deplasarea gratuit─â ├«n Bucure╚Öti, asigur├óndu-v─â c─â activit─â╚Ťile dvs. se desf─â╚Öoar─â f─âr─â ├«ntreruperi. Timpul este pre╚Ťios, iar noi suntem aici s─â v─â facilit─âm fiecare etap─â a procesului.

Colabor├ónd cu Vip Net pentru incarcare tus imprimanta HP , ve╚Ťi experimenta nu doar un serviciu, ci un parteneriat. Adapt─âm solu╚Ťiile noastre la nevoile specifice ale afacerii dvs., asigur├óndu-ne c─â fiecare imprimare este o expresie a performan╚Ťei maxime.

Flexibilitatea este esen╚Ťial─â ├«n abordarea noastr─â. ├Än╚Ťelegem c─â fiecare afacere are cerin╚Ťe unice, ╚Öi tocmai de aceea suntem aici s─â personaliz─âm serviciile noastre pentru a v─â oferi exact ceea ce ave╚Ťi nevoie.

Investim constant ├«n formarea echipei ╚Öi ├«n tehnologii de ultim─â genera╚Ťie pentru a r─âm├óne la v├órful industriei. Ne men╚Ťinem actualiza╚Ťi pentru a v─â oferi cele mai inovatoare ╚Öi eficiente servicii ├«n incarcare tus imprimanta HP.

Vip Net nu este doar un furnizor de servicii; suntem parteneri de ├«ncredere care v─â ├«n╚Ťeleg nevoile. Suntem deschi╚Öi la feedback ╚Öi suntem dedica╚Ťi s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim continuu pentru a v─â oferi cea mai bun─â experien╚Ť─â posibil─â.

incarcare tus imprimanta HP, este esen╚Ťial─â pentru asigurarea func╚Ťion─ârii optime a imprimantelor. Aceast─â necesitate vital─â ├«n mediul de afaceri a deschis calea pentru servicii specializate, precum cele oferite pentru incarcare cartus imprimanta.

├Än acest context, serviciile de incarcare tus imprimanta HP furnizate de diverse companii devin critice. O astfel de entitate care se eviden╚Ťiaz─â ├«n acest domeniu este Vip Net, un partener de ├«ncredere pentru nevoile de imprimare ale afacerilor.

Deplasarea gratuit─â este unul dintre aspectele definitorii ale serviciilor Vip Net. Acest beneficiu acoper─â Bucure╚Ötiul ╚Öi zonele adiacente, oferind clien╚Ťilor acces la incarcare tus imprimanta HP f─âr─â a se deplasa.

├Äns─â╚Öi incarcare tus imprimanta HP impune cerin╚Ťe ridicate. Este esen╚Ťial ca ├«nc─ârcarea s─â fie efectuat─â cu precizie, pentru a garanta durabilitatea ╚Öi performan╚Ťa optim─â a echipamentului de imprimare.

Calitatea serviciilor Vip Net se reflect─â ├«n fiecare pas al procesului de incarcare tus imprimanta HP. Cu tehnicieni specializa╚Ťi ╚Öi echipamente de ultim─â genera╚Ťie, firma se angajeaz─â s─â ofere rezultate impecabile.

Clien╚Ťii Vip Net beneficiaz─â nu doar de servicii de ├«nc─ârcare, ci ╚Öi de un parteneriat personalizat. Fiecare afacere are nevoi specifice, iar Vip Net adapteaz─â solu╚Ťiile sale pentru a ├«ndeplini aceste cerin╚Ťe individuale.

Flexibilitatea reprezint─â un alt element cheie al serviciilor Vip Net. Compania ├«n╚Ťelege c─â mediul de afaceri este dinamic, iar solu╚Ťiile de incarcare tus imprimanta HP trebuie s─â se adapteze schimb─ârilor specifice fiec─ârei afaceri.

Investi╚Ťia constant─â ├«n formarea echipei ╚Öi tehnologii de v├órf demonstreaz─â angajamentul Vip Net fa╚Ť─â de excelen╚Ť─â. Astfel, firma r─âm├óne ├«n pas cu evolu╚Ťiile din domeniul ├«nc─ârc─ârii cartu╚Öelor, asigur├óndu-se c─â ofer─â cele mai actuale ╚Öi inovatoare servicii.

Vip Net nu este doar un furnizor de servicii, ci și un partener de încredere. Deschis la feedback, angajat să ofere servicii personalizate și orientat spre client, Vip Net se distinge în peisajul de incarcare tus imprimanta HP.

In universul imprim─ârii, incarcare cartus imprimanta devine esen╚Ťial─â pentru men╚Ťinerea unei func╚Ťion─âri optime a echipamentelor. Alegerea unei firme specializate ├«n incarcare tus imprimanta HP devine astfel crucial─â pentru durabilitatea ╚Öi eficien╚Ťa imprimantelor.

Vip Net se impune ca un lider ├«n furnizarea serviciilor de incarcare tus imprimanta HP. Serviciile lor sunt proiectate pentru a satisface cerin╚Ťe ridicate, asigur├óndu-se c─â fiecare incarcare cartus imprimanta este facuta cu precizie ╚Öi fiabilitate.

Deplasarea gratuit─â ├«n Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov reprezint─â un avantaj major oferit de Vip Net pentru incarcare tus imprimanta HP. Aceast─â ini╚Ťiativ─â reflect─â angajamentul lor de a aduce serviciile de calitate direct la u╚Öa clien╚Ťilor.

Cuv├óntul-cheie “incarcare tus imprimanta HP” devine astfel nucleul filosofiei Vip Net. Calitatea serviciilor lor ├«n incarcare cartus imprimanta se reflect─â ├«n fiecare imprimare, asigur├ónd performan╚Ť─â maxim─â ╚Öi durabilitate a echipamentelor.

Cu o densitate de 5.6, cuv├óntul-cheie “incarcare tus imprimanta HP” devine central ├«n procesul Vip Net. Fiecare etap─â din incarcare cartus imprimanta este tratat─â cu aten╚Ťie ╚Öi profesionalism, garant├ónd rezultate superioare.

Colaborarea cu Vip Net pentru incarcare tus imprimanta HP ├«nseamn─â mai mult dec├ót un simplu serviciu. ├Änseamn─â alegerea unui partener dedicat, gata s─â se adapteze la specificul fiec─ârei afaceri ╚Öi s─â ofere solu╚Ťii personalizate.

Flexibilitatea ├«n abordarea serviciilor de incarcare tus imprimanta HP este cheia succesului Vip Net. Compania ├«n╚Ťelege c─â fiecare afacere are cerin╚Ťe unice ╚Öi se adapteaz─â pentru a r─âspunde eficient nevoilor fiec─ârui client.

Investi╚Ťia continu─â ├«n formarea echipei ╚Öi ├«n tehnologii moderne demonstreaz─â angajamentul Vip Net fa╚Ť─â de excelen╚Ť─â incarcare tus imprimanta HP. Firma r─âm├óne ├«n pas cu progresul industriei, asigur├óndu-se c─â ofer─â cele mai inovatoare servicii.

Vip Net nu este doar furnizor de servicii, ci un partener de ├«ncredere pentru incarcare tus imprimanta HP. Deschi╚Öi la feedback, orienta╚Ťi spre client ╚Öi dedica╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťirii continue, devin alegerea evident─â pentru nevoile de imprimare.

├Än concluzie, cuv├óntul-cheie “incarcare tus imprimanta HP” devine sinonim cu excelen╚Ťa oferit─â de Vip Net. Fiecare imprimare devine o declara╚Ťie a calit─â╚Ťii, datorit─â angajamentului lor de a aduce performan╚Ť─â ╚Öi durabilitate ├«n fiecare proces de incarcare cartus imprimanta

Vip Net ofer─â servicii de incarcare tus imprimanta HP la sediul clientului. Profesioni╚Ötii no╚Ötri asigur─â ├«nc─ârcarea rapid─â ╚Öi eficient─â a cartu╚Öelor, elimin├ónd timpul de a╚Öteptare. Beneficiezi de calitate superioar─â la pre╚Ťuri accesibile. ├Äncredin╚Ťeaz─â-ne ├«ngrijirea imprimantei tale pentru performan╚Ťe optime

Table of Contents

Call Now Button
× Buna ziua
Verified by MonsterInsights