🖨️Incarcari cartuse imprimanta la sediul clientului

Incarcari cartuse
Incarcari cartuse

❗Deplasarea gratuita pentru Bucurestisi Ilfov❗

🖨️ Incarcari cartuse imprimanta la sediul clientului

⭐Oferim servicii IT complete, inclusiv incarcari cartuse imprimanta . Pretul cartuselor pentru aproape orice tip de imprimanta este atat de ridicat incat, dupa doar doua schimbari de cartuse, constatam ca am cheltuit o suma egala cu cea necesara achizitionarii unei noi imprimante.

⭐Solutia ideala consta in alegerea serviciului de incarcari cartuse, prin care garantam o imprimare corespunzatoare si  calitate identica cu cea a cartuselor originale. Preturile sunt extrem de convenabile, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor juridice.

⭐Intrucat pretuim valoarea timpului dumneavoastra si ne ghidam dupa principiul “Time is money”, punem la dispozitie serviciul de incarcari cartuse imprimanta, fara costuri suplimentare.

⭐Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati modelul imprimantei dumneavoastra, urmand sa va transmitem oferta de pret pentru incarcari cartuse, iar in situatia in care aceasta va fi acceptata, un coleg se va deplasa la adresa indicata pentru efectuarea procedurii de incarcari cartuse imprimanta.

⭐De regula, cartusele pot fi reincarcate de mai multe ori, cu exceptia cazului in care acestea sunt fizic deteriorate. Procesul de reconditionare a cartuselor consta in demontarea/dezasamblarea, verificarea/curatirea subansambelor si componentelor cartusului cu uzura regulata. Urmeaza schimbarea pieselor uzate cu altele noi, precum si umplerea rezervorului de cartus prin incarcare toner.

☝️Intreg procesul face ca noul cartus sa aiba o calitate comparabila cu unul original, insa mult mai ieftin decat acesta. Totodata, tusul pentru un printer se pozitioneaza in topul celor mai scumpe lichide de pe pamant. Optand pentru o incarcare tus imprimanta, poti face economii substantiale fata de varianta inlocuirii cartusului si proteja, in acelasi timp, mediul inconjurator prin plusul ecologic adus.

☝️Pentru Bucuresti si Ilfov, ne deplasam la sediul dumneavoastra, fara costuri aditionale. 

🚩Constatarea este GRATUITA🚩

Call Now Button
× Buna ziua
Verified by MonsterInsights