🖥️Servere dedicate

servere vps

⭐Alegand servere dedicate, intreaga putere hardware va fi la dispozitia ta, fara nicio influenta de la vecinii de server. Gazduirea dedicata este potrivita pentru site-urile mari consumatoare de resurse, cu multi vizitatori, la care impartirea unui server cu alte sute de utilizatori – shared hosting – nu mai reprezinta o optiune.

⭐Vei avea propriul tau server, nu vei mai partaja spatiul cu alte site-uri, continutul tau online va fi izolat, iar resursele primite sunt disponibile doar pentru tine. Solutii premium de gazduire, serverele dedicate cu protectie DDoS pot fi personalizate, permit accesul nelimitat la hardware, oferind cele mai bune niveluri de performanta, securitate, scalabilitate si configurare.

⭐VPS Server Features

Features bring Remarkable
Power to Everyone.

⭐Procesoare puternice

Echipate cu procesoare puternice, concepute pentru functionarea pe termen lung, 24/7, serverele noastre ofera performanta si fiabilitate – cerinte esentiale pentru aplicatiile critice de business – ce depasesc procesoarele desktop standard.

⭐Stocare HDD vs. SSD pe serverul dedicat ales

Pe servere dedicate beneficiezi de cele mai recente echipamente hardware cu stocare HDD (unitati de hard disk) a caror capacitate mai mare este ideala pentru proiectele cu nevoi extinse de stocare, insa SSD ofera acces mult mai rapid la date, fiind recomandata pentru site-urile cu continut mare, interactive si dinamice, cu un numar mare de vizitatori, si oferind o crestere semnificativa a performantei.

Table of Contents

Call Now Button
× Buna ziua