🖨️Reincarcare cartuse imprimanta sector 4

Reincarcare cartuse Imprimanta sector 4 la sediul clientului
-reincarcare cartuse imprimanta sector 4-

Deplasare GRATUITA

Oferim servicii IT complete, inclusiv reincarcare cartuse imprimanta sector 4. Pretul cartuselor pentru aproape orice tip de imprimanta este atat de ridicat incat, dupa doar doua schimbari de cartuse, constatam ca am cheltuit o suma egala cu cea necesara achizitionarii unei noi imprimante.

Solutia ideala consta in reincarcarea profesionala a cartuselor prin care garantam o imprimare corespunzatoare si o calitate identica cu cea a cartuselor originale. Preturile sunt extrem de convenabile, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor juridice.

incarcari cartuse imprimanta sector 1 si reincarcari cartuse imprimanta sector 1

De regula, cartusele pot fi reincarcate de mai multe ori, cu exceptia cazului in care acestea sunt fizic deteriorate. Procesul de reconditionare a cartuselor consta in demontarea/dezasamblarea, verificarea/curatirea subansambelor si componentelor cartusului cu uzura regulata. Urmeaza schimbarea pieselor uzate cu altele noi, precum si umplerea rezervorului de cartus prin incarcare toner.

Intreg procesul face ca noul cartus sa aiba o calitate comparabila cu unul original, insa mult mai ieftin decat acesta. Totodata, tusul pentru un printer se pozitioneaza in topul celor mai scumpe lichide de pe pamant. Optand pentru o incarcare tus imprimanta, poti face economii substantiale fata de varianta inlocuirii cartusului si proteja, in acelasi timp, mediul inconjurator prin plusul ecologic adus.

Ne deplasam la sediul dumneavoastra, fara costuri aditionale pentru reincarcare cartuse imprimanta sector 4

Constatarea este GRATUITA pentru reincarcare cartuse imprimanta sector 4

Reincarcare cartuse imprimanta la sediul clientului

☝️Dupa acest procedeu, se va priceda la inspectarea lamelei de curatare, cunoscuta si sub numele de  “Wiper Blade”, lamela care dupa transferul imaginii developate de pe cilindru pe hartie, curata prin raclare tonerul rezidual de pe cilindru.

☝️Suplimentar, se verifica si Rola Magnetica, cunoscuta si sub numele de Developer Roller, care in fapt este o rila cu miez magnetic, ce atragepe suprafata ei tonerul din rezervor.

☝️Executatnd toti acesti pasi, vom obtine practic un cartus care este ca si nou, care poate fi incarcat la nesfarsit, si astfel se reduc semnificatv costurile generate de catre imprimanta dumneavoastra.

☝️Ne deplasam la sediul dumneavoastra, fara costuri aditionale pentru incarcare cartuse imprimanta